Hoppa till sidans innehåll

Kost & hälsa


Vi tycker det är viktigt att se till hela människan - inte bara träning. Därför erbjuder vi även kostrådgivning. Vad tänker vi om det? Jo. Ät med gott samvete! Vi driver inte någon specifik filosofi - det är ju vad som passar just dig som är det rätta. Din kropp är unik. Sen hjälps vi åt att ta dig mot det mål du har. 

 

Hur det går till
Vi inleder alltid med att be dig att inför första mötet skriva en kostdagbok under 3-5 dagar, så det finns vid första träffen. Vid första mötet pratar vi om vad du ser framför dig, hur ditt liv ser ut nu och dina erfarenheter. Där bestämmer vi även vad du vill prioritera och över hur lång tid.

Vi vet att ett långsiktigt mål alltid ger bättre förutsättningar för hållbarhet. Med det sagt är det helt ok om du är en sådan person som vill göra en rivstart - målet kan vara långsiktigt ändå. Sådant pratar vi om vid första mötet.

Det ordinarie upplägget som vi rekommenderar är att vi sedan träffas en gång i månaden och sammanlagt fem gånger. Vilket betyder att vi ägnar fem månader till att backa dig för att nå dit mål. Gång nummer två ser vi över vad som varit bra och vad som varit dålig. Det kan hända att vi tar en runda till affären för att rent praktiskt läsa och gräva runt bland alternativ, utifrån vad du äter idag och gillar.

Nu kan det låta länge att bara träffas en gång i månaden. Vad händer däremellan då? Jo, för att vara effektiva med dina pengar och för att vi är övertygade om att långsiktighet är det rätta, så ser vi att en fysisk träff inte är nödvändig oftare om vi inte specifikt kommer överens om det. Istället har vi support på distans. Direkt från din mobil kan du ställa alla frågor som dyker upp, skicka bilder och få svar vardagar inom 24 timmar (oftast snabbare). Där får du även nya veckouppdrag utifrån dina prioriteringar, så vi gör förändringar lite i taget. Du får pepp och även kollar vi in hur läget är.

Det här upplägget ger oss möjlighet att vara med dig hela vägen i med- och motgång. För så är det ju. Livet går inte alltid på räls och inte detta heller. Är du även intresserad av att lägga till träning, specifikt för dig, så har vi ett kombinerat upplägg för det. Då lägger vi till en screening där vi går igenom hur din kropp fungerar och gör specifika träningsprogram utifrån det. Ett effektivt sätt att träna smartare och att nå ditt mål vare sig det är att gå ner eller upp i vikt, eller lyckas med träningen.

 

Uppdaterad: 27 FEB 2020 22:55 Skribent: Annika
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Solvändans Simförening
Tuneskog, Sjöudden
35246 Växjö

Besöksadress:
Ljungadahlsgatan 2E
35246 Växjö

Kontakt:
Tel: 0703304913
E-post: This is a mailto link

Se all info