Hoppa till sidans innehåll

Seniorträning


FUTURUM SIM & SPORT är för dig som behöver lugn och ro omkring dig. Här håller vi det litet och värnar om dig som person.

Träning och rörelse är något av det bästa du kan ägna dig åt som pensionär för att hålla dig frisk länge. Välj vad som passar dig på land eller i varmt och stabiliserande vatten. Lägg till trevliga vänners sällskap, en lugn och personlig miljö, bastu och kanske en kopp kaffe som avslutning. 

Välkomna på ett mjukgörande, pulshöjande och roligt pass. Här sätter du själv ribban där du vill ha den och vi hjälper dig på vägen. För oss är säkerhet viktigt och vi jobbar med kroppen som största redskap. Vi lär dig att hitta rätt teknik för din kropp som ska leda till en vardag där du känner dig stark, säker och funktionell.

Vårt gym är ett funktionellt gym utan maskiner.

Träningen hålls av utbildade instruktörer.

Damgruppen senior

Träning och rörelse är något av det bästa du kan ägna dig åt som kvinna för att hålla dig frisk länge. Gubbarna har sin "Gubbagrupp" här på Futurum Sim och Sport - inte mer än rätt att vi även erbjuder en "Damgrupp" i gymmet. Tillsammans med ett kopp kaffe och lite prat som avrundning blir det toppen.

Till dig som nu tänker "Vad ska jag i ett gym att göra" vill jag bara be dig att prova dessa åtta gånger. För ska du prova på så är det i lugnet hos oss.

Vi tränar i liten grupp och alla utifrån sina förutsättningar. Belastningsträning är speciellt viktigt för kvinnor. Det stärker benstommen när vi förlorar muskelmassa snabbare efter 50 års-åldern, den bättrar på vår sömn, sänker blodtryck och hjälper mot hjärt- och kärlsjukdomar. Sen är det kul att känna att man kan!

Damgruppen, har max 6 platser . Vi träffas 8 gånger. Priset är 800 kr.

Boka genom att skicka namn, adress och telefonnummer till This is a mailto link så får du en bekräftelse.

Uppdaterad: 06 MAR 2020 16:05 Skribent: Annika
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Solvändans Simförening
Tuneskog, Sjöudden
35246 Växjö

Besöksadress:
Ljungadahlsgatan 2E
35246 Växjö

Kontakt:
Tel: 0703304913
E-post: This is a mailto link

Se all info