Hoppa till sidans innehåll

Stark i klimakteriet


Sigill Stark genom klimakteriet Du har säkert lagt märke till att det börjat att talas allt mer om klimakteriet. Det finns många som gått i fronten för att det har kommit upp på agendan: Monika Björn, Mia Lundin, Katarina Wilk och Åsa Melin för att nämna några.

Kvinnokroppen är fantastik! Vi kan bära barn och föra människosläktet vidare. Det gör oss unika i förhållande till männen – men på grund av vår kropps unikhet är tyvärr den mesta forskning gjord på män. Okunskapen har gjort att klimakteriet varit något man som kvinna fått stå ut med. Att må dåligt har ”varit en naturlig del mitt i livet”. Men tänk om någon sa att det faktisk inte behöver vara så? Inte alls faktiskt! Det har kvinnorna här ovan gjort på olika sätt – och vi vill nu vara en del i att sprida det budskapet!

Vi kommer som vanligt inte säga att något är rätt eller fel. Vi vill att du ska hitta din väg. Känna din kropp. Det vi kan göra är att peka ut möjligheterna för dig.

Känner du att det har börjat ta stopp i din träning, i ditt huvud, med din mat, med ditt liv! Kanske kan vi ge dig nyckeln till en lösning. En förståelse eller till och med en uppenbarelse om vad som egentligen händer.

Kontakta This is a mailto link

 

Mer om vår egen historia kommer här inom kort.

Uppdaterad: 12 JUN 2020 11:32 Skribent: Annika
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Solvändans Simförening
Tuneskog, Sjöudden
35246 Växjö

Besöksadress:
Ljungadahlsgatan 2E
35246 Växjö

Kontakt:
Tel: 0703304913
E-post: This is a mailto link

Se all info