Hoppa till sidans innehåll

Seniorträning


FUTURUM SIM & SPORT är för dig som behöver lugn och ro omkring dig. Här håller vi det litet och värnar om dig som person.

Träning och rörelse är något av det bästa du kan ägna dig åt som pensionär för att hålla dig frisk länge. Välj vad som passar dig på land eller i varmt och stabiliserande vatten. Lägg till trevliga vänners sällskap, en lugn och personlig miljö, bastu och kanske en kopp kaffe som avslutning. 

Välkomna på mjukgörande, pulshöjande och roliga pass. Här sätter du själv ribban där du vill ha den och vi hjälper dig på vägen. För oss är säkerhet viktigt och vi jobbar med kroppen som största redskap. Vi lär dig att hitta rätt teknik för din kropp som ska leda till en vardag där du känner dig stark, säker och funktionell.

Vårt gym är ett funktionellt gym utan maskiner. I vårt varma vatten får kroppen stöd och motstånd att utföra träningen.

Träningen hålls av utbildade instruktörer.

Nytt för vt-23

Sköna måndag! Öppet för dig som är senior 10-12.

Äntligen måndag! Nu kan vi fokusera på vår hälsa och det gör vi tillsammans i gymmet, där du kan få guidning och hjälp med övningsval, med fokus på just det där- bättre hälsa! Därefter har du möjlighet att ta ett par längder, eller bara hänga vid kanten i den varma, sköna poolen. Du bestämmer. Vi fixar kaffet! Kom och häng med oss!

Mejla oss vid intresse! 

This is a mailto link

Uppdaterad: 27 OKT 2020 14:58 Skribent: Anna
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

Aktörer 
Jessica Gylfe Friskvårdsterapeut

                                                                   

Postadress:
Solvändans Simförening
Tuneskog, Sjöudden
35246 Växjö

Besöksadress:
Ljungadahlsgatan 2E
35246 Växjö

Kontakt:
Tel: 0703304913
E-post: info@solvandanssimfo...

Se all info