Hoppa till sidans innehåll

Om oss


På Futurum sim och sport finns både gym och bassäng. Bassängen håller 31-33 grader beroende på verksamhet och dag. I gymmet har vi gruppträning (small group) och öppet gym. Vi har också tillgång till en träningsyta utomhus. Vi har också olika terapeuter och  de bokas via egna bokningssidor.

Futurum sim och sport drivs av Sim&AnnaT i Växjö AB. Olika ytor hyrs sedan av olika aktörer. Poolen hyrs tills största del av Aquasund Växjö (from augusti-22) då Solvändans Simförening lades ner juni -22. I ditt esse (Jessica Gylfe) finns i lokalerna där man driver massage och postural träning, samt Sim&AnnaT som erbjuder personlig coachning enligt Stac processen, träning på land och i vatten både som grupp och individuellt, samt utbildningar inom vattenträning Aqua Education.

Det innebär att vi både har utbildad personal i vattenträning så väl som funktionell träning på land.

Solvändans simföreningen bildades 2012 av Anna O Tuneskog. Inledningsvis drevs verksamheten på gamla Solvändan på Högstorp - därav namnet. Under 2016 renoverades lokalerna på Futurum Sim och Sport och en ny anläggning stod klar i maj samma år. De nya lokalerna innebär att vi idag kan erbjuda den till nästa stora aktör inom simskola, men också till de som vill ha en lugnare miljö för träning och återhämtning.

Välkommen att höra av dig. Du når oss lättast via e-post!

E-post:This is a mailto link

Adress: Ljungadalsgatan 2 E

Vägbeskrivning: Sväng in vid skylten "Futurum restaurang och konferens". Kör längs med huset till andra ingången, 2E.

Uppdaterad: 19 MAR 2018 14:30 Skribent: Anna
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Solvändans Simförening
Tuneskog, Sjöudden
35246 Växjö

Besöksadress:
Ljungadahlsgatan 2E
35246 Växjö

Kontakt:
Tel: 0703304913
E-post: info@solvandanssimfo...

Se all info